Phone
Facebook
031.437.98.13   luni-vineri: 9 - 18   info@janta.ro

Definitii:

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.janta.ro. Site-ul www.janta.ro este  proprietatea companiei ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L care are si calitatea de autor, administrator si operator de date cu caracter personal.

Datele de identificare ale operatorului de date cu caracter personal : ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L  are sediul social si adresa de corespondenta la adresa : NORDEST LOGISTIC PARK, Soseaua de Centura 220, Pantelimon, Ilfov si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. 23/4179/2016, cod inregistrare fiscala RO17031494.
Numar de telefon : 031.437.98.13

Responsabil cu protectia datelor : Raul Coman
Email responsabil cu protectia datelor personale : protectiadatelor@alcar-wheelbase.ro
Telefon responsabil cu protectia datelor personale : +4 0754 66 11 09

Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.janta.ro, indiferent de motiv.

Prin termenul “date personale", intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Datele personale pe care le colectam de la dumneavoastra pentru indeplinirea unei comenzi sunt urmatoarele :

- Nume si prenume
- Telefon
- Email
- Adresa de facturare
- Adresa de livrare
- Numele persoanei care receptioneaza comanda
- Numarul de telefon al persoanei care receptioneaza comanda
- Cod numeric personal / Serie CI ca si element identificare pentru confirmarea livrarii


Scopurile colectarii datelor personale

Raspunsul la cererile dumneavoastra


Atunci cand ne puneti o intrebare sau formulati o cerere prin email sau folosind un formular de contact, vom folosi datele pe care ni le furnizati pentru a raspunde intrebarii/cererii dumneavoastra.

Marketing direct viitor - Newsletter


Daca optati in mod explicit pentru a va abona la Newsletterul nostru, vom trimite, in limite rezonabile, informari cu privire la noutati si oferte speciale.

Efectuarea de statistici


Cand vizitati site-ul nostru salvam adresa dumneavoastra IP cu scopul de a analiza comportamentul utilizatorilor de internet si a ne imbunatatii site-ul. In cadrul acestor statistici prezenta dumneavoastra este anonima.

Baze legale pentru prelucrarea datelor personale

Consimtamantul, respectiv interesul legitim (prevenirea fraudelor); respectarea cerintelor legale; indeplinirea unui contract.

Destinatari date personale

Prin destinatari date personale intelegem terti catre care divulgam datele dumneavoastra personale exclusiv pentru indeplinirea scopurilor prezentate si acceptate si cu care avem acorduri privind respectarea securitatii prelucrarii datelor personale. Pentru ducerea la bun sfarsit a solicitarilor sau comenzilor, vom furniza anumite date personale urmatorilor terti, dupa cum urmeaza :

- Fan Courier, in calitate de firma de curierat care livreaza produsele : nume, prenume, telefon, adresa de livrare, numele persoanei care receptioneaza produsele, telefonul persoanei care receptioneaza produsele

- C Solution SRL, in calitate de detinator al sistemului de plata online "plationline.ro", atunci cand optati pentru plata online a unei comenzi : nume, prenume, telefon, adresa de facturare, email. Datele cardului dumneavoastra sunt prelucrate exclusiv de "plationline.ro" si nu sunt puse la dispozitia ALCAR WHEELBASE ROMANIA SRL in niciun moment.

- Entelion Software SRL, in calitate de furnizor de servicii de programare, poate prelucra - doar la cererea expresa si in scopul declarat -  datele personale pe care le pastram in baza de date necesara pentru functionarea site-ului : nume, prenume, telefon, email, adresa de facturare, CNP si/sau serie CI, adresa de livrare, numele persoanei care receptioneaza comanda, numarul de telefon al persoanei care receptioneaza comanda.

- ALCAR Austria, in calitate de partener asociat - primeste numele si prenumele si informatii despre produsele cumparate, in scopul raportarii activitatii noastre.

Va rugam sa vizionati si materialul "Analiza Web" de mai jos cu privire la utilizarea "Cookies" si a serviciului de analiza a site-ului Google.

Angajamentul de pastrare a confidentialitatii

ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L respecta datele dumneavoastra personale. Principalul nostru obiectiv consta in a oferi utilizatorilor site-ului o experienta online sigura, care sa nu le afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens luam toate masurile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Va asiguram ca nu vom colecta alte date personale cu ocazia vizitarii site-ului nostru de catre dumneavoastra, in afara celor oferite voluntar, printr-o manifestare de vointa expresa din partea dumneavoastra.

ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terti datele dumneavoastra personale.
ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L face exceptie de la acesta regula in urmatoarele cazuri:
- cu acordul dumneavoastra;
- datele dumneavoastra personale pot fi transmite autoritatilor, la cererea justificata a acestora, pentru cercetarea unor infractiuni.
Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a ne trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul emailului de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate

In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Veti fi instiintati cu privire la orice modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite.

Securitatea datelor personale

Ne obligam sa aplicam masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala. Aceste masuri asigura, potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate. Cerintele de securitate sunt elaborate de autoritatea de supraveghere si vor fi actualizate periodic, corespunzator progresului tehnic si experientei acumulate.

Drepturile utilizatorilor

Toate solicitarile cu privire la datele personale pot fi trimise pe adresa de mail : protectiadatelor@alcar-wheelbase.ro. Vom raspunde tuturor cererilor valide in termen de cel mult o luna, cu exceptia cazurilor in care solicitarea ar fi extrem de complexa si ar presupune o prelungire cu cel mult inca o luna. Ne bazam pe concursul Dumneavoastra pentru identificarea cat mai corecta a informatiilor dorite pentru a vi le putea furniza in termenul cel mai scurt.

Dreptul de a fi informat

In mod legal, aveti dreptul sa fiti informat cu privire la aspectele enumerate mai sus si despre drepturile Dumneavoastra.

Dreptul de acces

Ne puteti solicita in scris, de exemplu printr-un mesaj la adresa protectiadatelor@alcar-wheelbase.ro urmatoarele informatii : ce date personale detinem despre Dumneavoastra - va vom trimite o copie a acestor date, daca prelucram datele personale, la ce le folosim, cui i le divulgam, cat timp le pastram, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cum puteti face o plangere, care este sursa datelor Dumneavoastra pe care le detinem.

Rectificarea datelor

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele Dumneavoastra cu caracter personal inexacte sau incomplete, lucru care poate presupune o verificare suplimentara a exactitatii acestor date inainte de actualizare. Rectificarea se poate face prin email catre protectiadatelor@alcar-wheelbase.ro, unde ne puteti transmite noile valori ale datelor pe care doriti sa le modificam.

Stergerea datelor

Puteti solicita stergerea datelor personale mentionate printr-un email catre protectiadatelor@alcar-wheelbase.ro in situatiile in care 1. datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, 2. va retrageti consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare 3. va opuneti prelucrarii datelor si nu exista alte motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea si 4. datele au fost prelucrate ilegal. Exista cazuri in care nu vom putea sterge datele Dumneavoastra, cum ar fi : pentru respectarea unei obligatii legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. De exemplu, suntem indreptatiti sa nu stergem datele unui client care nu a achitat produsele, pana la recuperarea integrala a datoriilor, pentru a il putea actiona in instanta.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Puteti solicita restrictionarea prelucrarii in urmatoarele situatii : (a) contestati exactitatea datelor pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea lor, (b) prelucrarea datelor este ilegala, dar va opuneti stergerii datelor, solicitand in schimb restrictionarea lor, (c) nu mai este nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exerictarea sau apararea unui drept in instanta, (d) aveti o cerere prin care va opuneti prelucrarii datelor si datele sunt restrictionate in intervalul de timp care ne este necesar pentru a verifica daca interesele noastre legitime prevaleaza asupra dreptului de opozitie.

Dreptul la opozitie

Va puteti opune, in orice moment, la prelucrarea datelor cu caracter personal. Vom da curs cererilor, cu exceptia cazurilor in care interesele noastre legitime prevaleaza sau daca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii automate cu efect semnificativ

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata daca : (a) decizia produce efecte juridice cu privire la Dumneavoastra, (b) va afecteaza intr-un mod similar si intr-o masura semnificativa. Acest drept nu se poate aplica daca decizia la care s-a ajuns in urma unui proces automat de luare a deciziilor : (a) e necesara pentru a incheia sau derula un contract cu Dumneavoastra (b) este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile Dumneavoastra sau (c) se bazeaza pe consimtamantul Dumneavoastra explicit.

Dreptul la portabilitatea datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie "portat" direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz doar daca: (a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul Dumneavoastra sau pentru executrea unui contract cu Dumneavoastra si daca (b) prelucrarea se face prin mijloace automate.

Dreptul de a depune plangere catre Autoritati si in instanta

Desi va asiguram de tot concursul nostru pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila, e important sa stiti ca aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea de Supraveghere cu privire la prelucrarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale Autoritatii sunt :


Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336,

Bucuresti, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro


Cadrul legislativ

Cadrul legislativ care care sta la baza prezentului document este constituit din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

"Cookie-uri"

Pagina noastra foloseste cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere text care sunt stocate intr-un computer prin intermediul browserului Web. Acestea nu sunt daunatoare. Noi utilizam cookie-uri pentru a creste usurinta in utilizare a paginii noastre web. Unele cookie-uri vor ramane in sistemul Dumneavoastra pana cand sunt sterse. Cookie-urile ne permit sa recunoastem utilizatorii site-ului nostru prin utilizarea ID-ului unic al cookie-ului.

Dumneavoastra puteti, in orice moment, sa impiedicati setarea cookie-urilor, prin intermediul site-ului nostru web, cu ajutorul unei setari corespunzatoare a browserului de internet pe care il folositi si , astfel, puteti nega in permanenta setarea de cookie-uri. Mai mult, cookie-urile deja setate pot fi sterse in orice moment prin intermediul browserului de internet sau prin alte programe. E posibil ca dezactivarea cookie-urilor sa nu permita utilizarea unor functii din site.

Analiza Web

Site-ul nostru utilizeaza functii ale serviciului de analiza web Google Analytics (Google LLC ("Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States.)

Acesta utilizeaza cookie-uri, care permit analiza comportamentului utilizatorului pe website. Informatia generata este transferata catre serverele furnizorului si salvata acolo. Acest lucru poate fi prevenit prin schimbarea setarilor browserului Dumneavoastra de internet astfel incat sa nu salveze cookie-uri. Adresa Dumneavoastra IP este inregistrata, dar pseudonimizata imediat. Aceasta va permite o localizare aproximativa, dar nu alocarea exacta a unei anumite persoane. Nu va fi transmisa nici o informatie care sa poata fi utilizata de Google pentru a identifica o persoana.

Relatia cu furnizorul are la baza o decizie de compatibilitate a Comisiei Europene (EU-US Privacy Shield). Google LLC dispune de certificarea necesara.

Am incheiat un acord de prelucrare corespunzator cu furnizorul.

Procesarea de date se efectueaza in concordanta cu prevederile legale ale Articolului 6 (1) (a) (consimtamant) si / sau (f) (interes legitim) din Regulamentul European privind Protectia si Libera Circulatie a Datelor Personale.

Mai multe detalii despre termenii utilizarii si protectia datelor pot fi gasite la https://www.google.com/analytics/terms/ sau la https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en