Phone
Facebook
031.437.98.13   luni-vineri: 9 - 18   info@janta.ro

Modalitati de plata

Plata se poate efectua in urmatoarele moduri:

- Plata in numerar - la sediul ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L, Bd. Metalurgiei, Nr. 454, Sector 4, Bucuresti. Aceasta modalitate de plata este valabilain cazul in care ati optat si selectat in formularul de comanda a siteul www.janta.ro. modalitatea de plata “Numerar”

- Plata ramburs (La primirea coletului de la curier) – Aceasta modalitate de plata este valabilain cazul in care ati optat si selectat in formularul de comanda a siteul www.janta.ro. modalitatea de plata “Ramburs”

- Online - aceasta modalitate de plata este valabilain cazul in care ati optat si selectat in formularul de comanda a siteul www.janta.ro. modalitatea de plata “Online”
Comenzile plasate pe site-ul www.janta.ro si achitate online cu cardul sunt procesate de catre RomCard SA in numele firmei ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L si isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata prin transfer bancar se va face in contul nostru RO55 RZBR 0000 0600 1348 4731, deschis la banca Raiffeisen Bank, Agentia Bucuresti Mall numai in baza unei facturi proforma emise de compania noastra,
ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L (CIF –RO17031494).