Phone
Facebook
031.437.98.13   luni-vineri: 9 - 18   info@janta.ro

Livrarea produselor comandate


Livrarea produselor comandate prin intermediul site-ului www.janta.ro este GRATUITA pe tot teritoriul tarii (Romania) indiferent de valoarea comenzii.


Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid in maxim 48 ore lucratoare de la plasarea comenzii, exceptie facand plata prin transfer bancar cand termenul de livrare se calculeaza de la data incasarii integrale a comenzii.

Produsele se pot ridica si personal de catre cumparator de la sediul www.janta.ro.


Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.


In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata pentru livrare, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Curierul va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea confirmarii de primire cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda plasata in site-ul www.janta.ro si cu nevoile acestuia.


ALCAR WHEELBASE ROMANIA S.R.L prin siteul www.janta.ro isi rezerva dreptul de a intarzia sau a anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.