Loading…
Anvelope 195/65R15 de vara pentru autoturisme, SUV-uri si autoutilitare

In magazinul nostru Janta.ro oferim o gama larga de anvelope 195/65R15 pentru vara, ideale pentru masina ta. Vei gasi oferte atractive pentru anvelopele auto, produse de inalta performanta, dar si cauciucuri de buget de la brandurile din portofoliul nostru. De asemenea, nu doar ca poti achizitiona cele necesare pentru autovehicul, insa poti opta si pentru servicii de montaj pentru anvelopele 195/65R15 pentru vara la unul dintre partenerii nostri, fie ca it doresti sa montezi pneurile pe jante noi sau pe altele deja existente. Livrarea se realizeaza la service-ul selectat, acest serviciu este valabil doar la plata produselor online cu cardul. De asemenea poti opta pentru livrarea la o adresa dorita, in cazul in care nu vrei ca livrarea sa se faca la service.

Puteti opta pentru montajul anvelopelor de iarna, anvelopelor de vara sau anvelopelor all season la unul dintre partenerii janta.ro, cu jante noi sau existente, livrarea se realizeaza la service-ul selectat, acest serviciu este valabil doar la plata produselor online cu cardul. De asemenea puteti opta pentru livrarea la o adresa dorita.

Cauciucuri 195/65R15 pentru vara

Achizitioneaza cauciucurile de vara 195/65R15 pentru masina ta din magazinul nostru online Janta.ro! Pentru a intelege cum functioneaza fiecare parametru de dimensiune si daca este sau nu potrivit pentru vehicului pe care il conduci, in continuare regasesti toate detaliile de care ai nevoie: 195 - Latimea nominala a pneului 65 - acest numar este reprezentat de aportul de aspect in procente R - reprezinta simbolul radial referitor la constructia anvelopei 15 - arata diametrul nominal al jantei (in inci) Masinile permit utilizarea mai multor dimensiuni de jante si anvelope, acestea putand sa fie diferite in primul rand in functie de sezon. De asemenea, poti alege marimi distincte pentru cauciucurile masinii tale, atunci cand iti doresti un mod mai sport de condus (de regula, anvelope ceva mai mari ca dimensiune) sau daca te gandesti la eficientizarea consumului de combustibil. Nu uita sa consulti cartea masinii pentru a vedea dimensiunile omologate permise pentru modelul autovehiculului tau. Nu cunosti detalii despre dimensiunea anvelopei potrivita vehiculului tau? Selecteaza masina dorita in configuratorul online de anvelope si vei afla ce dimensiuni de anvelope trebuie sa achizitionezi.
Alege alta masina

Ai nevoie de mai multe informatii pentru alegerea anvelopelor potrivite?

Ne poti contacta la numarul de telefon 0314251412 pentru informatii suplimentare.