Loading…
Anvelope de iarna pentru autoturisme 205/55R16

In magazinul nostru Janta.ro oferim o gama larga de anvelope de vara pentru masina dumneavoastra. Veti gasi oferte atractive pentru anvelope auto, anvelope de inalta performanta si anvelope ieftine de la brandurile de anvelope populare. Urmatoarele branduri de anvelope sunt disponibile imediat in magazinul nostru web:

Puteti opta pentru montaj in centrele partenerilor nostri, cu jante noi sau existente, sau pentru livrarea la domiciliu.

Ce dimensiuni de cauciucuri se potrivesc masinii mele?

Puteti alege cu usurinta dimensiunile anvelopelor atunci cand faceti cumparaturi pe Janta.ro. Anvelopele montate pe vehiculul Dumneavoastra contin toate informatiile de care aveti nevoie: 205 - Latimea nominala a pneului 55 - Raportul de aspect in procente R - Simbolul radial referitor la constructia anvelopei 16 - Diametrul nominal al jantei (in inci) Masina Dumneavoastra poate permite utilizarea mai multor dimensiuni de jante si anvelope. Dimensiunile anvelopelor permise pentru vara, respectiv pentru iarna, pot fi diferite. De aceea, va rugam sa verificati dimensiunile omologate in functie de sezonul dorit. Nu stiti care este dimensiunea anvelopei potrivita vehiculului dvs.? Va rugam sa selectati masina dvs. in configuratorul si va vom spune ce se potriveste vehiculului dumneavoastra.
Alege alta masina

De ce sunt luate in calcul si dimensiuni diferite fata de cea standard?

Pot exista mai multe motive pentru a utiliza o dimensiune diferita a anvelopei. Poate doriti o noua varianta de anvelope pentru masina dvs. de tuning. Este posibil sa fi cumparat un autoturism nou si sa va intrebati daca anvelopele fostei masini i se vor potrivi. Sau poate sa doriti sa reduceti consumul de combustibil cu o suprafata mai mica de rulare. Aveti nevoie de mai multe informatii pentru alegerea anvelopelor potrivite?