Loading…
Anvelope / cauciucuri de vara 285/45R21

In magazinul nostru Janta.ro oferim o gama larga de anvelope de vara 285/45R21 , pentru masina dumneavoastra. Veti gasi oferte atractive pentru anvelope auto, anvelope de inalta performanta si anvelope ieftine de la brandurile de anvelope populare.

Puteti opta pentru montajul anvelopelor de iarna, anvelopelor de vara sau anvelopelor all season la unul dintre partenerii janta.ro, cu jante noi sau existente, livrarea se realizeaza la service-ul selectat, acest serviciu este valabil doar la plata produselor online cu cardul. De asemenea puteti opta pentru livrarea la o adresa dorita.

Cumpara anvelope/cauciucuri 285/45R21 de vara pentru masina ta!

Achizitioneaza anvelope/cauciucuri de vara 285/45R21 pentru masina ta in magazinul nostru online Janta.ro! Livrare gratuita si servicii de montaj in Romania. Puteti alege cu usurinta dimensiunile anvelopelor atunci cand faceti cumparaturi pe Janta.ro. Anvelopele montate pe vehiculul dumneavoastra contin toate informatiile de care aveti nevoie: 285 - Latimea nominala a pneului 45 - Raportul de aspect in procente R - Simbolul radial referitor la constructia anvelopei 21 - Diametrul nominal al jantei (in inci) Masina Dumneavoastra poate permite utilizarea mai multor dimensiuni de jante si anvelope. Dimensiunile anvelopelor permise pentru vara, respectiv pentru iarna, pot fi diferite. De aceea, va rugam sa verificati dimensiunile omologate in functie de sezonul dorit. Nu stiti care este dimensiunea anvelopei potrivita vehiculului dumneavoastra? Va rugam sa selectati masina dumneavoastra in configuratorul online de anvelope si va vom spune ce se potriveste vehiculului dumneavoastra.
Alege alta masina

De ce sunt luate in calcul si dimensiuni diferite fata de cea standard?

Pot exista mai multe motive pentru a utiliza o dimensiune diferita a anvelopei. Poate doriti o noua varianta de anvelope pentru masina dumneavoastra de tuning. Este posibil sa fi cumparat un autoturism nou si sa va intrebati daca anvelopele fostei masini se vor potrivi. Sau poate sa doriti sa reduceti consumul de combustibil cu o suprafata mai mica de rulare. Aveti nevoie de mai multe informatii pentru alegerea anvelopelor potrivite? Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0314251412 pentru informatii suplimentare.